Bel: 0348-507883!
Feestdagen 2020 - Helaas nemen wij geen bestellingen meer aan voor de kerstdagen
Datum: 01/12/2020

Geachte gast(en)

De feestdagen zijn in zicht en het einde van 2020 bied zich al bijna aan.

Kerst 2020 wordt een periode van veranderingen, aanpassingen en anders inplannen, zo ook voor het team van (H)eerlijk eten waar de berichten in de media alle kanten op gaan met horeca open, horeca dicht, wel of geen versoepelingen vanaf half december?! Hebben wij van (H)eerlijk eten besloten dat zo komen er versoepelingen half december (hier gaan wij niet vanuit!) wij sowieso 2020 gesloten blijven.

Onze creatieve koppies staan niet stil en zo blijven wij achter de schermen nieuwe ideeën ontwikkelen, zo ook kerst 2020

verder op onze website vind u ons kerstmenu die wij voor u kunnen bereiden op 24 december en 25 december u kunt uw kerst menu zelf samenstellen en reserveren tot 21 december.

Nou vraagt u zich af, Ja (H)eerlijk eten leuk bedacht maar ik krijg het bijna kant en klaar aangeleverd en moet het zelf in de keuken afmaken en de borden mooi opmaken qua presentatie met een uitleg van de chef!? NEE hoor (H)eerlijk eten neemt deze zorg voor u uit handen, wij spreken met u een tijd af wanneer u wilt beginnen met het voorgerecht, daarna afhankelijk hoe u het menu samenstelt komen wij de volgende gangen bij u thuis brengen. Zo hoeft u alleen zelf te zorgen voor een mooi gedekte tafel.

 

Voor oudejaarsdag kunt u bij (H)eerlijk eten heerlijke saladeschotels bestellen vanaf 2 personen zie voor verdere informatie onze website.

Ook kunt u dit jaar weer genieten van onze (H)eerlijke oliebollen en appelbeignets deze kunt u bestellen dan zorgt ons team dat deze voor u klaar staat en u niet lang hoeft te wachten, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom bij onze drive voor losse verkoop. Hierbij hanteren wij de 1.5 meter regel en zal er een looproute zijn!

Wij zijn 2de kerstdag gesloten zijn en op nieuwjaarsdag zijn wij geopend vanaf 14.00 uur.

Mocht u vragen hebben neem gerust contact met ons op.